Vízszigetelés

Utólagos kenhető vízszigetelés felhordása, javítás és új felület kialakítása.

Kétkomponensű, cementbázisú rugalmas vízszigetelés.

Egy és kétkomponensű műgyanta vízszigetelés, magas vegyszerállósággal és rugalmasággal.

Tekintse meg válogatásunkat az általunk készített vízszigetelésekből!

 

Védje az épület szerkezetét rugalmas vízszigeteléssel!

rugalmas vízszigetelésVíznek kitett terület felújítására van szükség? Szeretné a víz által okozott károkat megelőzni? Óvja az épület szerkezetét hatékonyan, rugalmas vízszigeteléssel!

Az építkezések és a felújítások során nagy figyelmet fordítanak az emberek a hőszigetelésre, hiszen ezzel jelentős összegek takaríthatóak meg az évek során. Emellett azonban nem szabad a vízszigetelésről sem megfeledkezni, és nem csak a beázásra szükséges gondolni.

A konyhában, a fürdőszobában használt víz kevésbé okozhat komoly problémákat, ipari környezetben, és létesítmények területén viszont igen, ahol nagy mennyiségű víz felhasználására kerül sor. Ha elmaradt a vízszigetelés, utólagos felhordással lehetőség van a kivitelezésre.

A korszerű technikáknak köszönhetően gördülékenyen, rövid idő alatt megoldható utólag a feladat. Az egy- és kétkomponensű műgyanta alkalmazás, a kétkomponensű cementbázisú rugalmas vízszigetelés lehetővé teszi, hogy kifogástalan eredmény szülessen.

A vizesedés számos gondot okozhat, hiszen nem csak a közlekedés válik veszélyessé a csúszós felületeken, hanem az épület szerkezetének romlásához is vezet. Ezzel pedig együtt jár a penészesedés, a dohos szag, és a nedvesség átterjedhet a bútorokra is.

Szakembereink alapos felmérést követően látják el a munkálatokat, megkülönböztetik az üzemi és a használati vizet, majd a leghatékonyabb módon, a terület adottságai szerint orvosolják a problémát. Precíz, tartós és esztétikus kivitelezésre kerül sor, így minden szempontból elégedett lehet. Ha intenzív vizesedésnek szükséges ellenállni, akkor is kitűnő eredményre számíthat.

Előzze meg a komolyabb problémák kialakulását, ezáltal a váratlan anyagi kiadásokat is! Biztosítsa az épület szerkezetének védelmét hatékony és rugalmas vízszigeteléssel! Ebben segítünk Önnek nagy tapasztalattal, korszerű technika alkalmazásával.

Cementbázisú eljárással, műgyantával végezzük a munkát, kültéren és beltéren egyaránt van lehetőség a kivitelezésre. Ha időtálló, megbízható, és esztétikailag is kiváló megoldást keres, a legjobb helyen jár. Olvasson bővebben a tevékenységünkről, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy időpontot tudjunk egyeztetni a helyszíni felmérésre!

Utólagos, kenhető vízszigetelés felhordása

Utólagos kenhető vízszigetelésAz utólagos, kenhető vízszigetelés felhordása a különböző, víznek kitett helyeken számos problémát előzhet meg, a kivitelezése pedig egyszerű és gyors.

A komfort érdekében minden ingatlannál fontos a megfelelő hőszigetelés kialakítása, azonban nem csak a hőmérséklet ingadozására kell felkészülni, hanem a vízre is, ehhez pedig a legcélszerűbb megoldás a vízszigetelés alkalmazása, ami akár utólagosan is kialakítható.

Egy épület szerkezetének egyik legnagyobb ellensége a víz, ezért elengedhetetlen, hogy az építése során a vízszigetelést is kialakítsák. Sajnos a régebbi épületeknél erre még nem fektettek nagy hangsúlyt, a későbbiekben pedig olyan anyagok kerültek ebből a célból felhasználásra, amelyek viszonylag gyorsan elöregednek, és egy idő után átengedik a nedvességet. Szerencsére – a modern technológiának és alapanyagoknak köszönhetően – már megoldható az utólagos, kenhető vízszigetelés megvalósítása is.

A vízszigetelés utólagos kialakítása előtt meg kell vizsgálni, hogy milyen hatások jelentkezhetnek az épületben; ezek alapján a szakemberek megkülönböztetnek üzemi és használati vizet. Az utóbbi esetében a víz a fürdőhelyiségek és a konyhák környékén, a rendeltetésszerű használat következtében jelenik meg, ami önmagában nem veszélyes, hiszen nem tartalmaz szennyező anyagokat, és a víz csak kis mennyiségben van jelen. Ezzel szemben az üzemi víz már problémákat okozhat, ráadásul nagyobb mennyiségben jelenik meg; ilyen lehet például egy uszoda, vagy a különféle ipari létesítmények.

A vízszigetelés többféle módszerrel és anyaggal történhet, amelyek közül az egyik leggyakoribb eljárás műgyantával történő vízszigetelés, de kétkomponensű, cementbázisú, rugalmas vízszigetelés alkalmazása is gyakori. Cégünk mindkét utólagos, kenhető vízszigetelés felhordását vállalja, a munka pedig gyorsan és kedvező áron készül el!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az utólagos, kenhető vízszigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Cementbázisú rugalmas vízszigetelés kültérre vagy beltérre!

cementbázisú rugalmas vízszigetelésA cementbázisú rugalmas vízszigetelést több területen is sikerrel lehet alkalmazni. A szolgáltatás rövid határidővel elkészül!

cementbázisú rugalmas vízszigetelést több helyre is fel lehet vinni, függetlenül attól, hogy beltérről vagy kültérről van szó. Ennek köszönhetően széles körben alkalmazható, ha megbízható, sokoldalúan használható vízszigetelésre van szükség valahol. A vizesblokkokban éppen úgy fel lehet vinni a kenhető formában kapható cementbázisú rugalmas vízszigetelést, mint kerti medencébe, pincébe, de teraszok, erkélyek padlóját is gyakran kezelik ilyen módon.

cementbázisú rugalmas vízszigetelés egyik kedvelt tulajdonsága az, hogy utólagos szigetelést lehet a segítségével elkészíteni. Azokra a felületekre illik az ilyen vízszigetelő anyag, amiket javítani kell, ahonnan hiányzik a minőségi szigetelés vagy szeretnék már a kialakításnál teljessé tenni a megfelelő szigeteléssel a területet. Tisztítás és a megfelelő előkészületek után gyorsan elkészül.

cementbázisú rugalmas vízszigetelés vízzáró anyagból készül, ami kitartóan ellenáll a nagyon intenzív vizesedésnek, hosszú ideig fellép a nedves közeggel szemben. Az anyag összetételének köszönhetően könnyen felhordható a kijelölt felületre, függetlenül attól, hogy függőleges vagy vízszintes. A fal vagy padló alapanyaga is többféle lehet, hiszen gipszkarton vagy beton is elbírja a szigetelést. A száradási idő után megköt és a felületen erős vízzáró réteget képez, ami fagyálló tulajdonsággal is kiegészül.

A vízszigetelés kivitelezése komoly szakmai tapasztalatot kíván. A rosszul elkészített szigetelésnek jelentős anyagi következményei lesznek, hiszen újra meg kell csinálni a munkát és újra fizetni kell a szolgáltatásért. Ha szeretné elkerülni ezt a problémát, válasszon megfontoltan szakembert! Forduljon hozzánk bizalommal, garantáljuk, hogy a munkánk eleget tesz az elvárt színvonalnak! A cementbázisú rugalmas vízszigetelésre kérje egyénre szabott árajánlatunkat, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalon szereplő elérhetőségek egyikén!

Vízszigetelés javítása: minél előbb végeztesse el!

vízszigetelés javításavízszigetelés javítása nem várhat; minél hamarabb ki kell javítani a hibákat, ellenkező esetben ugyanis súlyos következményekkel kell számolni!

A falak egyik legnagyobb ellensége a víz , ezért szükséges, hogy egy építkezés során ne feledkezzünk meg a vízszigetelésről. A falak nedvesedése ugyanis először “csak” penészesedést okoz, ami viszont komoly egészségügyi problémákhoz, például asztma kialakulásához vezet, maga a fal pedig az esztétikai problémákon felül még szerkezeti károsodást is szenved, ami viszonylag rövid időn belül az épület szerkezeti integritására is veszélyt jelenthet. Ha a vízszigetelés elkészült az építkezés során, nincs mitől tartani, azonban egyrészt elöregedhet, másrészt megsérülhet, harmadrészt a nem megfelelő kivitelezés is problémákat okozhat. Szerencsére van lehetőség a vízszigetelés javítására, sőt, az utólagos kialakítására is, ám minél gyorsabban el kell azt végezni, hogy elkerülhetőek legyenek a fentebb részletezett problémák.

vízszigetelés javítása, illetve kialakítása számos, különböző módszerrel is megvalósítható, de ezek közül az egyik legújabb – egyben legeredményesebb – eljárás műgyantát használ, ami az utóbbi években széles körben felhasznált alapanyag lett: talán a leglátványosabb, egyben legközismertebb felhasználási módja a különféle asztalosmunkákhoz köthető, de a mélygarázsok, parkolóházak, sportlétesítmények, sőt, magánlakások padlójának kialakításakor is előszeretettel alkalmazzák a műgyantát.

Ami a vízszigetelés javítását illeti, a műgyanta ebben az esetben egy kétkomponensű, cementbázisú, rugalmas anyag, ami tökéletesen alkalmas sima felületek kialakítására, így vízszigetelésnek is. A felhasználási területei tekintve a műgyanta vízszigetelés gyakorlatilag mindenhol alkalmazható az ipari területektől kezdve egészen az úszómedencékig.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a vízszigetelés javításának módjaival és árával kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Vízszigetelés körültekintően, színvonalasan!

vízszigetelést minőségi szolgáltatás keretein belül biztosítjuk az ügyfeleinknek. Legyen otthona élhető, egészséges környezetű, keressen minket!

Egyes ingatlanokban mindenképp foglalkozni kell a vízszigeteléssel, ugyanis olyan állapotok alakultak már ki, amik rontják a komfortérzetet és az egészségre is veszélyt jelentenek. Ahhoz, hogy a végeredmény kifogástalan legyen, és megszűnjenek a kockázati tényezők, mindenképp minőségi kivitelezésre van szükség. Amennyiben Ön is szeretne ismét élhető környezetben lakni, forduljon hozzánk bizalommal a munkálatok megkezdéséért!

vízszigetelésnél kiemelt figyelmet fordítunk a pontosságra, ugyanis tudjuk, hogy csakis körültekintően kivitelezett szigeteléssel lehet megakadályozni a penészedést, szerkezeti károkat. A legjobb alapanyagokat használjuk fel, amik szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy a vizesedés ne okozzon a jövőben további problémákat.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és ránk bízná a munkálatokat, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Miért fontos az utólagos vízszigetelés?

Miért fontos az utólagos vízszigetelés?Egy lakás esetében nem csak a megfelelő hőszigetelés a fontos, hanem a vízszigetelés is legalább ugyanolyan jelentőségű. Nem megfelelő vízszigetelés esetén a falak nedvesednek, ami idővel penészesedést, dohosodást okoz.

Penészes falak között élni köztudottan egészségromboló hatású. A penészspórák állandó jelenléte a lakás levegőjében légzőszervi megbetegedésekhez vezet, például könnyen kapnak asztmát az ott élők. Nagyon gyakori az allergia kialakulása is, illetve a folyamatos nyálkahártya irritáció megviseli a szervezetet, gyengíti az immunrendszert.

A vízszigetelés hiánya miatt kialakuló penész nem csak egészségvédelmi szempontból rossz, hiszen egyrészt nagyon csúnya látvány, rontja a lakás piaci értékét, másrészt pedig dohosodást is okoz. A dohos szagot átveszik a ruhák, a berendezések, rossz közérzetet okozva.

Ha falai penészesednek, Ön pedig szeretne egészségesebb környezetben élni, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Válassza az utólagos vízszigetelést, melynek köszönhetően az Ön számára lesz élhető az otthona, nem pedig a penészgombák számára!

Date: november 09, 2012

Építőipar - Wikipedia | Beton - Wikipedia | Szigetelő - Wikipedia
Molnár Betonelemgyártó Bt. | 7627 Pécs, Május 1 utca 20.. | +36303960205 | molnar.beton.bt@gmail.com |

Twitter
Tweets by Molnarbetonelem