Betonjavítással meg lehet menteni a falakat


A betonszerkezetek idővel amortizálódnak. Ilyenkor a fal állapotától függően  betonjavítás segíthet megtartani az eredeti falakat.

A beton, bár masszív anyag, mégsem bírja a végtelenségig anélkül, hogy ne mutatkoznának meg rajta az idő jelei. Egy betonszerkezet állapotának romlása egyéb okokra is visszavezethető azon kívül, hogy a fal anyaga az idő múlásával elöregszik. A betont érhetik olyan sérülések, amik kárt tesznek a szerkezetben, a fal anyagában. A beton lehet vasalt vagy vasalatlan típusú is, készülhet acél betéttel vagy pedig anélkül. Az acél ellenállósága ellenére elkezdődhet egy olyan korróziós folyamat az acélban, ami az idő múlásával csak egyre jobban roncsolja a betonacél betétet.

A rosszabb eset az, amikor a nem szakszerű kivitelezés következtében indul meg a betonfal állapotának a leromlása. Szerencsére minden esetre van megoldás, ha a  betonjavítást még időben elkezdik kivitelezni. A célnak megfelelő termékek és eszközök alkalmazásával a betonon keletkezett repedések, lepattogzások és felületi egyenetlenségek esztétikusan és mindenekelőtt tartósan javíthatóak.


A javítást követően érdemes arról is gondoskodni, hogy a beton a jövőben sokkal jobban fel tudja venni a harcot az állapotromlással szemben. Erre is létezik olyan termékcsoport, ami a felületvédelmet helyezi a középpontba. A betont a fagy, a nedvesség nem tudja megtámadni, mert a felületvédelemnek köszönhetően nem jut be olyan könnyen az anyagba a nedvesség. 

A profi felújítás és védelem tesz arról, hogy betonjavítás ne csak átmeneti eredményt hozzon, hanem valóban hosszú távon alapozza meg a falak kielégítő állapotát. Ebben profik vagyunk, kérje a segítségünket a betonra vonatkozó munkákhoz!

A csapatunk a betonfúrást, betonvágást, a betonfalak alakítását, javítását végzi professzionális módszerekkel. Forduljon hozzánk bizalommal, ha ilyen szolgáltatást keres és fontos Önnek a gyors, de színvonalas munka! Várjuk az ügyfelek megkeresését a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén. Kérjen a feladathoz tervezett árajánlatot tőlünk!Építőipar - Wikipedia | Beton - Wikipedia | Szigetelő - Wikipedia
Molnár Betonelemgyártó Bt. | 7627 Pécs, Május 1 utca 20.. | +36303960205 | molnar.beton.bt@gmail.com |

Twitter
Tweets by Molnarbetonelem