A gyémánttechnológiás betonfúrás előnyei és alkalmazási területei

betonvágó

Ez a technológia igazán kíméletes eljárás, hiszen a munkálatok az épület károsodása nélkül végezhetőek el. Köszönhető ez annak is, hogy a gyémántszemcsés szerszámokkal való munkálatok teljes mértékben rezonancia- és vibrációmentesek.

Továbbá nagy előny, hogy a munka során nem keletkezik por, és minimális zajjal jár az eszköz használata. Gyorsan és pontosan lehet haladni a munkával, így nagymértékben megkönnyíti a szakemberek munkáját is. Nincs szükség utómunkálatokra és a betonfúró gépek rendkívül pontosak, illetve iránytartóak.

A technológia kiválóan alkalmazható vas, beton, tégla, kő felületek vágására, fúrására egyaránt. Szinte minden olyan helyzetben alkalmazható gyémántszemcsés szerszám, ahol fontos, hogy rezgésmentesen történjenek a munkálatok.

Szakszerű betonfúrásra van szüksége? Betonvágó gépet kölcsönözne? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, kiváló szakembereinkkel és minőségi eszközeinkkel segítünk Önnek otthona átalakításában!

Átalakítaná otthonát? Segítünk!

betonvágásEgy házfelújítás nem feltétlen csak a burkolatok, vezetékek, felszerelések cseréjéről szól. Nagyobb házfelújításoknál elgondolkodhatunk azon, hogy egyes szobákat, helyiségeket is átalakítsunk, ajtókat helyezzünk át, szinteket nyissunk meg egymás felé vagy teljes falakat távolíttassunk el.

Házfelújítás során lehetőség van a szobák felépítésének megváltoztatására, akár az ajtók áthelyezésével. Ilyen esetekben a szobafalakat speciális gépek segítségével átvágják, hogy új nyílást készítsenek az ajtóknak. Más esetben két teljesen különálló szint közötti nyílás is lehetséges. Ilyenkor az emelet padlózatának átfúrásával, majd átvágásával megnyílik az út az alsóbb szinthez, amiket később lépcső kiépítésével kötnek össze. Bármilyen átalakítást is végezzenek a falakon, fontos odafigyelni, hogy a betonvágásnál ne keletkezzen további sérülés a munkaterületen kívül, továbbá lényeges, hogy ne alakuljanak ki repedések, amik a fal tartását gyengíthetik.

Cégünk garantálja a minőségi munkát betonfúrás vagy betonvágás terén! Ha házfelújítás során komolyabb átalakításokat szeretne a ház falait érintve, akkor betonvágás terén forduljon hozzánk!

 Mire jó a betonvágó?

Betonvágó

Ön is olyan típus, aki szereti gyorsan, hatékonyan intézni az ügyeit és a felmerülő problémákat a lehető legegyszerűbben kezelni? Ez esetben a betonvágást is Önnek találták ki.

Mikor alkalmazható és kinek ajánlott ez a módszer? A betonvágás, betonroppantás azokban az esetekben kézenfekvő, amikor kisebb, de akár nagyobb átalakításokat tervez, ám nem szeretne fölösleges felfordulást az életében.

Falak lebontása, új nyílászárók kialakítása, különböző terek egybenyitása vagy lépcsőfeljárók kialakítása, kábelek, berendezések elhelyezése. Ezekben az esetekben mindig segítségül hívhat egy hihetetlenül erős gyémántfejjel felszerelt betonvágót, amivel pontos és éles vágásokat lehet kivitelezni.

A betonvágással igazán rövid idő alatt letudhatja a szükséges átalakításokat, és ott folytathatja az életét, ahol abbahagyta. Nincs szükség nagy szervezésre, pakolásra, vagy végeérhetetlen előkészületekre. Minimális porral és kevés zajjal úszhatja meg a tervezett átalakításokat.

Keressen minket és bátran érdeklődjön a betonvágás részleteiről!

 


Építőipar - Wikipedia | Beton - Wikipedia | Szigetelő - Wikipedia
Molnár Betonelemgyártó Bt. | 7627 Pécs, Május 1 utca 20.. | +36303960205 | molnar.beton.bt@gmail.com |

Twitter
Tweets by Molnarbetonelem