Betonjavítás

 • BME Sportközpont, Budapest
  lépcsőjavítás
 • KÖKI Terminál, Budapest
  Pillértoldás- előtte
 • KÖKI Terminál, Budapest
  Pillértoldás- közben
 • KÖKI Terminál, Budapest
  Pillértoldás- utána
 • Zsolnay Gyár, Pécs
  Monolit váz javítása- előtte
 • Zsolnay Gyár, Pécs
  Monolit váz javítása- utána
 • Harkány
  Szennyvízakna kialakítása- közben
 • Harkány
  Szennyvízakna kialakítása- utána
 • Magánlakás, Budapest
  Látszóbeton felület kialakítása
 • Társasház, Pécs
  Erkély javítása- előtte
 • Társasház, Pécs
  Erkély javítása -utána
 • M6-os autópálya
  Repedt lépcsők rugalmas javítása- előtte
 • M6-os autópálya
  Repedt lépcsők rugalmas javítása- utána
 • Növényolajgyár, Foktő
  Monolit pillér javítása- előtte
 • Növényolajgyár, Foktő
  Monolit pillér javítása- közben
 • Növényolajgyár, Foktő
  Monolit pillér javítása- utána
 • Krisnavölgy, Somogyvámos
  Kupolafelújítás- előtte
 • Krisnavölgy, Somogyvámos
  Kupolafelújítás- közben
 • Krisnavölgy, Somogyvámos
  Kupolafelújítás- utána

Régi, porló, csorbult töredezett betonfelület szakszerű és esztétikus megerősítése, javítása.

Új épületek hibáinak, repedéseinke, kitöredezettségének javítása.

Előregyártott és monolit szerkezet, betonpadló felújítása, javítása.

 Kérjen egyedi árajánlatot!

Betonvágás szakemberrel az épület praktikusabb, előnyösebb kihasználásáért

betonvágás szakemberrelÁtalakítja a lakását? Összenyitna két helyiséget? A betonvágás szakemberrel könnyen, rövid idő alatt megoldható az épület adottságait ismerve.

Az építkezések során már régóta alkalmazzák a betonozást. Ez a legmasszívabb, legellenállóbb anyag, ami teljes stabilitást biztosít. A főfalak megszüntetése vagy bontása nem lehetséges, mivel ez veszélyeztetné az épület szerkezetének tartását. Azokon a helyeken viszont, ahol nem tölt be tartó szerepet a fal, egyszerűen elvégezhetőek az átalakítások.

A mai technológia segítségével lehetőség van betonvágásra szakemberrel, ami sokféle előnnyel jár. Cégünk ilyen speciális feladatok elvégzésével foglalkozik. Munkatársaink kiváló hozzáértése, tudása precíz megoldásokat nyújt bárki számára.

Felszereltségünk igazodik az elvárásokhoz. A legújabb, korszerű gépeket és szerszámokat alkalmazzuk. A tervek megvalósítása érdekében nem lehet akadály a betonfal. Fúrjuk, vágjuk a betont, ami óriási segítség egy üzemben, csarnokban, vagy egy lakásban, ha bármiféle változtatásokat szeretne végezni.

Nagy tapasztalattal vállaljuk a gyárak, a raktárak, az intézmények helyiségeiben is a betonvágást szakemberrel. Több évtizedes munkánkat hasznosítva egyre szélesebb körben alkalmazzuk ezt a műveletet. Tevékenységünk kiterjed a vízszigetelésre és a betonjavításra is, ami lehetővé teszi az épület állapotának megóvását, és a funkciójának meghosszabbítását.

Egy lakás vagy egy raktár használata közben változnak az igények, ami szükségessé teszi a változtatásokat. A betonnal való bánásmód nem egyszerű feladat, és gyakorlatot, felelősségteljes munkavégzést kíván.

Ha szeretné a két kisebb szobát otthon egybenyitni, és egy nagy nappalit kialakítani, akkor szintén érdemes bennünket hívni. Elvégezzük a felmérést, és tanácsokkal látjuk el. Amennyiben az épület adottságai és a statikai előírások megengedik a bontást, akkor hamar megtörténhet a kivitelezés.

A betonvágás szakemberrel a legjobb megoldást teszi lehetővé, és a legmodernebb eljárással, rövid idő alatt teljesíthető a feladat. Munkánk során minimális zaj és por keletkezik, így nem zavarjuk a környezetet, nem szükséges kiköltözni, és nem keletkezik óriási mennyiségű hulladék.

A betonfúrás és a betonvágás szakemberei ismerik a beton tulajdonságait, a műszaki előírásokat, és a legkedvezőbb, leginkább célravezető átalakítást végzik. Az ipar, a szolgáltatók, és az intézmények is kérhetik cégünk hozzáértő tevékenységét. Bízza ránk a munkavégzést, így biztonságosan kerülhet sor a betonvágásra szakemberrel!

Betonvágás szakemberrel, a minőségi végeredményért

A betonvágás mindenképp szakembert követel meg. Kerülje el a kivitelezési hibákat, keressen bennünket, és a minőségi végeredmény garantált!

Bizonyos építkezésekkel, felújításokkal kapcsolatban szükség lehet betonvágásra is. Ilyenkor egyesek hajlamosak arra, hogy úgy foglalkozzanak ezzel a feladattal, hogy nem állnak rendelkezésükre a megfelelő eszközök, és igazán még tapasztalatuk sincs. Ebben a formában ez óriási vállalás, és több kockázattal is jár.

A kivitelezési hibák költségesek, időigényesek

A betonvágáshoz szakemberre van szükség, aki kellő gyakorlattal, ismerettel, és természetesen professzionális eszközökkel is rendelkezik. És hogy erre miért van szükség?

A minőségi kivitelezés miatt elengedhetetlenek a szakemberek a betonvágáshoz. Érdemes átgondolni azt, hogy a nem szakszerű vágásnak mennyire kellemetlen következményei lehetnek. Tulajdonképpen le is állhatnak a munkálatok az adott területen addig, amíg nem történt meg az utólagos javítás. Nagyon sok időt, energiát felemészt a helyreállítás, a plusz kiadásokról nem beszélve.

Nem ritka, hogy azért nem alkalmaznak szakembert a betonvágáshoz, mert pont ezzel akarnak spórolni. Mivel a javításnál költségek is felmerülhetnek, nem spórolnak az emberek, sőt, inkább növelik a kiadásokat.

A váratlan helyzeteket valódi szakértő tudja megoldani

Ahogy más munkálatoknál, úgy a betonvágásnál is lehetnek váratlan helyzetek, amiket csak profi szakemberek tudnak megoldani. Ilyenkor a gyorsaság is rengeteget számít, egy valódi hozzáértő tudja a dolgát a legszélsőségesebb helyzetben is, és nem érheti semmi meglepetésként. Mindenre fel van készülve, amikre azonnal tudja is a hatékony megoldást.

Legyen az ügyfelünk, bízza a betonvágást szakemberre, és csak előnyös helyzetbe kerülhet! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, továbbá korábbi munkáinkról is láthat fotókat.

Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A régi épületek védelme: Az erkélyfelújítás

erkélyfelújításA betonerkélyek állapota az idő múlásával megromolhat. A környezeti hatások rombolhatják az erkély külsejét, szerkezetét, de egyszerűen az elöregedés is kikezdheti a betonszerkezetet. Lehetséges, hogy nem csupán a felújításnak jött el az ideje, hanem egy hibás kivitelezés következtében van szükség a betonból készült erkély megtámogatására.

Az első lépés minden esetben az állapotfelmérés, az erkély sérüléseinek, javítandó részeinek feltérképezése. A szükséges területek behatárolását követően sor kerülhet a betonacél visszabontására, annak szabaddá tételére, majd pedig a rozsdamentesítésre. Óhatatlan, hogy idővel ne álljon be a korrózió és ne kezdje módszeresen pusztítani az erkély szerkezetét. Ez a megfelelő anyagokkal orvosolható, ezt követően pedig jöhetnek a betonjavító anyagok, a betonjavító habarcs felhordása és végül pedig már csak a felületi javítások és az utókezelés maradnak hátra. Az erkély pedig újra biztonságosan használható és esztétikus lesz.

Keressen minket és mi gondoskodunk az erkély felújításáról!

Tudjon meg mindent a betonjavításról!

Hiába alakul a beton masszív anyaggá száradása után, mint mindenen, ezen is keletkezhetnek hibák, hiszen folyamatosan különböző környezeti és időjárási hatásoknak van kitéve. A komoly problémákat rendszeres karbantartással előzhetjük meg, de ha ezzel nem tudtunk folyamatában foglalkozni, akkor sem kell aggódnunk, betonjavítással minden helyrehozható!

A betonjavítás folyamata a hibás, sérült rész eltávolításával kezdődik, és egészen az ép betonig, vagy annak szerkezetéig történik a lebontás. Ezután megfelelő anyagokkal biztosítjuk az alapozást, korábban akár ez is okozhatta a beton rossz állagát, ha nem megfelelő szereket használtak a munka kezdetekor. Ha ezzel is készen vagyunk, gondoskodnunk kell a feltöltésről, mindezt megfelelő minőségű betonnal.

Ha csupán kisebb betonjavításra van szükségünk, mert inkább felületi kezelést igényel a terület, akkor csiszolásos technikával is rendezhetjük az állapotát.

Amennyiben Önnek is megbízható segítségre van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Válogatás betonjavítási munkáinkból

Date: január 01, 2013

Építőipar - Wikipedia | Beton - Wikipedia | Szigetelő - Wikipedia
Molnár Betonelemgyártó Bt. | 7627 Pécs, Május 1 utca 20.. | +36303960205 | molnar.beton.bt@gmail.com |

Twitter
Tweets by Molnarbetonelem