Betonfúrás és Vágás

Beton és vasbeton falak, födém vágása és fúrása.

-robbanómotoros géppel 15 cm-ig

-hidraulikus géppel 52 cm-ig

-lyukfúrás 22 cm-ig.

 

Vasbeton fúrás, a legjobb megoldás az átalakításhoz

vasbeton fúrásSzeretne utólag ablakot beépíteni? Átalakítást tervez a panellakásában vagy ipari területen? A vasbeton fúrás és vágás kiváló megoldás.

Napjainkban is sok gyár, szolgáltatóhely és lakópark épül. Előfordulhat, hogy használat közben derül ki, praktikusabb megoldásra van szükség. Hiányozhat egy szellőző vagy nyílászáró. Az utólagos beépítés lehetővé válik a vasbeton fúrás segítségével.

A régebbi építésű panellakások már nem mindig szolgálják ki megfelelően a lakókat. Előnyösebb elosztásra vágyhatnak a családok, összenyithatnak két kisebb helyiséget, vagy változtathatnak az elosztáson.

A vasbeton fúrást végző szakembereink először ellenőrzik az épület adottságait, tulajdonságait, felmérik a falak állapotát és funkcióját, majd javaslatot tesznek. A munka elvégzése előtt árajánlatot készítünk, és mindenről tájékoztatjuk a lakókat.

A vasbeton fúrást vagy vágást rövid időn belül kivitelezzük, így lehetővé tesszük a tervek megvalósítását. Ez a művelet pontos és szakszerű munkát kíván, ami felelősségteljes feladat. Minden esetben alapos felmérés előzi meg, így elkerülhetőek a problémák. Szakembereink nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, ami szükséges ahhoz, hogy ne forduljon elő baleset, vagy ne sérüljön az épület.

Szolgáltatásunkat nem csak társasházak és családi házak lakói kérhetik, hanem raktárak, intézmények, gyárak, és más létesítmények esetén is készséggel állunk rendelkezésre. A cél, hogy jobb kihasználtságúak legyenek a helyiségek, és kevesebb átalakítással járjon a művelet.

A bontások óriási munkát és anyagi áldozatot kívánnának, valamint szükséges lenne a kiköltözés is. A vasbeton fúrás és vágás lehetővé teszi a bontás nélküli, utólagos változtatást, ami sokkal kevesebb időt és költséget jelent a tulajdonos számára. Bármikor fúrható egy szellőzőnyílás, beépíthető egy ajtó vagy ablak. Megváltoztathatóak a helyiségek funkciói, a lakóházakban pedig pultok, boltívek vagy más elképzelések is kivitelezhetőek.

Szakembereink a legújabb technikai eszközöket alkalmazzák a munkájuk során, ami több előnnyel jár. Egyszerűen és nagyon pontosan el tudják látni a teendőket, elkerülhető a nagy zaj, és nem keletkezik óriási mennyiségű hulladék, por. A helyreállítás rövid idő alatt megtörténhet, a takarítás is gyorsabban megoldható.

Az általunk alkalmazott fúrók rendkívül hatékonyak, és sokféle elképzelés megvalósítását segítik. Nem szükséges új lakásba költözni, ha ezzel a módszerrel megoldást találunk. Bővíthető a raktára, vagy világosabbá teheti az épületet a vasbeton fúrás segítségével.

Kérje az átalakítást, és bízza ránk a betonfalakat! A lehető legrövidebb időn belül kerülhet sor a célok elérésére.

Változtasson egyszerűen, gyorsan és biztonságosan betonvágással!

betonvágásNyílászárót szeretne beépíteni? Nincs megelégedve a jelenlegi kialakítással? A betonvágás segítségével utólag is változtathat az épület adottságain.

Az ipari épületeknél és a lakóházaknál sok esetben szükség van utólagos módosításokra, átépítésekre. Ezek a munkák szakértelmet és megfelelő technológiát kívánnak. Az idők során változhatnak az igények, és az ingatlan felhasználási módja is, ezért a tulajdonosnak érdeke, hogy megoldja ezeket a változtatásokat.

Szolgáltatásunk ebben segít Önnek is, mivel a betonvágásra egyre többször van szükség. Szakembereink a helyszíni szemlét követően egyeztetnek a teendők elvégzését illetően, és javaslatokkal látják el a megrendelőt.

A feladatok elvégzéséhez minden rendelkezésünkre áll. A szakmailag kiválóan felkészült munkatársak a legújabb technológiákat alkalmazzák, és jól ismerik a beton tulajdonságait. A teendők során körültekintésre, bizonyos esetekben engedélyek beszerzésére is szükség van, amihez szintén segítséget nyújtunk.

A betonvágással lehetővé válik nagyobb helyiségek kialakítása, ami tágasabb teret eredményez. Ez a művelet alkalmas arra is, hogy utólag kerüljenek beépítésre nyílászárók, vagy szellőzőket lehessen kialakítani.

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt, a gyémánttechnológia lehetővé teszi a pontos, gyors, precíz munkavégzést. Eközben a környezet védelme megvalósítható, nem kell a zaj, a hulladékok keletkezése miatt aggódni. Minimális porral és zajjal jár a munkavégzés, így kiküszöbölhető a környezet megzavarása, valamint lecsökkenthetőek a takarítási munkák. A pontosság és a gyorsaság jellemzi a tevékenységünket, így minél rövidebb idő alatt megkezdheti a helyiségek használatát.

Valósítsa meg az elképzeléseit, legyen olyan környezete, ahol igazán jól érzi magát! Akár otthona, akár az üzlete, vagy más ingatlan átalakítására van szükség, betonvágással gyorsan juthat kiváló eredményre. Bárhol tervezi a helyiségek összenyitását, az ablakok vagy ajtók elhelyezését, készséggel állunk a rendelkezésére. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza ránk a terveit!

Vasbeton falak fúrása? Nem mindegy, mivel és hogyan történik

vasbeton falak fúrásaA panel épületek alapanyagukban is egyedinek számítanak. A falak alakítása igazi kihívás lehet. A vasbeton falak fúrása, vágása nekünk csak rutin munka.

A vasalt beton vagy vasbeton az úgynevezett betonpanel alapja. Az ilyen alapanyagból készült falakon szinte nem is fog az idő, ahogyan a legtöbb szerszám is beletörik a masszív és erős szerkezetbe. A betonnak nem is lehet akármilyen eszközzel nekiesni, nem számít, hogy a vasbeton falak fúrása vagy a vágása a cél éppen.

A nem elég erős, elavult fúrók, eszközök siralmas véget érhetnek, ugyanis beletörnek a falba vagy elcsorbulnak. Azzal sincs előrébb a megrendelő, ha a fúrás csak félsikerrel jár. Nemcsak az eszközök bánhatják a meggondolatlan fúrást, de maga a furat is eldeformálódhat fúrás közben, így kezdődhet minden elölről.

A vasbeton falak fúrása közben a fúrófej könnyen megakadhat a falak anyagát alkotó kavicsban, illetve a furat helye és mérete is elcsúszhat. Az erős kéz és a megbízható fúrószerszám egyszerre tesz azért, hogy minden furat oda kerüljön és olyan méretben, ahogyan előzőleg megtervezték és felrajzolták a fal felszínére.

A vasbeton falak fúrása egyébként egy gyorsan és viszonylag könnyen kivitelezhető feladat, olyan zavaró dolgok nélkül, mint a zaj és a por. Akár pár, új lyukra van szükség a falban vagy komolyabb átalakításhoz pontosan megtervezett furatokra, mi állunk elébe a feladatnak. A furatok helye, száma, a használatuk pontos célja alapján döntjük el, hogy milyen fúrógéppel célszerű dolgozni. Ezek a tényezők befolyásolják az árak alakulását is.

Amennyiben panel lakásban él vagy ilyen ingatlant birtokol és átalakítást tervez, válasszon körültekintően szakembert! A házi barkácsolást semmiképpen sem javasoljuk, ahogyan azt sem, hogy felkészületlen, olcsó céggel végeztesse a feladatot. Forduljon hozzánk bizalommal és mi garantáljuk a pontos, tiszta és határidőre elvégzett fúrást vagy éppen vágást a vasalt beton falakon! Az Önnek szóló ajánlatunkat a honlapunkon szereplő elérhetőségeken tudja igényelni.

Vasbeton fal fúrás panelben

 Vasbeton fal fúrásVasbeton fal fúrással a panel lakások átalakítását tudjuk egyszerűsíteni. A kivitelezésben a hatékonyságot és a biztonságot egyszerre tudjuk teljesíteni.

A vasbeton a panel épületek falait alkotó alapanyag. Ezek az épületek állékonyak, időtállóak, nem ritka, hogy az ötven évet is túlélik, az évszázados életkorhoz közelítve. Ez azt jelenti, hogy a panel épülettel hosszú távon lehet számolni, érdemes az átalakításokat is megvalósítani annak érdekében, hogy egy lakás az eredetihez képest többet tudjon nyújtani a tulajdonosoknak, illetve a lakóknak.

vasbeton fal fúrás sikere az alapanyag pontos ismeretén is múlik. Erős konstrukcióról van szó, a panel építészeti és statikai szempontból is eltér egy téglaépülettől. Egy panel lakásban nem lehet a hagyományos falvágási, falfúrási technológiákat alkalmazni. Ezek a technológiák nemcsak elavultak, van mellettük jobb megoldás, hanem az általuk okozott rezonancia is rossz hatással van az épületre, a falakra.

vasbeton fal fúrás korszerű gépekkel egyszerre lesz szomszédbarát, környezetkímélő és határidőcsúszás nélkül teljesíthető. Nincs zavaró por, felesleges zaj és időhúzás, nem sérülnek a falak, sem az épület szerkezetében nem keletkezik változás. A vasbeton fal fúrás előtt fel kell mérni a falak vastagságát, a tervezett furatok számát, elhelyezkedését és ennek alapján kiválasztani a berendezést, amivel elkészítik a szakemberek a megbízást. A modern gépekkel repedés, félresikerült lyukak, falroncsolás nélkül készülnek el az új furatok a régi vasbeton falakban. Az ilyen furatokkal nincsen utómunka, könnyen lehet velük dolgozni a szükséges átalakítások során. Mi is ezeket az eredményeket nyújtjuk az ügyfeleknek.

Amennyiben a saját ingatlana jelenlegi tulajdonságaival nincs megelégedve, csak forduljon szakemberekhez bizalommal vasbeton fal fúrásért! A mi tapasztalatunk, szakmai felkészültségünk garantálja, hogy a vasbeton fal fúrás határidőre elkészül, a megrendelő igényeinek megfelelő minőségben és kivitelezésben. Egyeztessünk a részletekről a weboldalunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!

Betonfúrás és betonvágás ingatlan átalakításához? Mi vállaljuk!

Betonvágás, betonfúrásBetonvágásbetonfúrás korszerű technológiával, megfizethető áron, tapasztalt szakemberekkel! Keressen minket bizalommal, ha átalakítaná ingatlanját!

Egy ingatlan átalakítása, legyen az egy nyaraló, egy állandó lakás vagy akár egy iroda, mindenképpen nagy munkával jár. Persze egy tisztasági festést könnyen és gyorsan meg lehet csinálni, de más a helyzet, ha falat is szeretnénk bontani, esetleg éppen egy nagyobb helyiség ketté választására lenne szükség. Az ilyen mértékű átalakításokhoz mindenképp szakember segítségére van szükség. Szerencsére a betonvágás és betonfúrás ma már nem jár annyi kellemetlenséggel, mint régen, ezért kevésbé kell tartani az ilyen munkáktól.

A tavasz és a nyár az átalakítások, átépítések szezonja. A legtöbben ilyenkorra időzítik otthonuk vagy nyaralójuk felújítását, hiszen szinte mindenki ebben az időszakban ér rá jobban. Viszont, ha már belevágunk, akkor nem érdemes elaprózni a dolgot, célszerű egyszerre megcsinálni mindent, ami kényelmesebbé tenné az ingatlant. Ma már például egyre gyakoribb, hogy a lakástulajdonosok két helyiség összenyitásáról döntenek, annak érdekében, hogy egy nagy területű, világos, tágas nappalit kapjanak. Természetesen ehhez elsőként statikus véleményét kell kérni, de ha ő engedélyezi a munkát, akkor kezdődhet is a betonvágás! A betonvágás értelemszerűen nem kivitelezhető házilag, hiszen speciális eszközökre van hozzá szükség, főleg, ha egy teljes fal eltávolításáról van szó.

Cégünk régóta foglalkozik ezzel, így nagy tapasztalatunk van a betonvágásban és a betonfúrásban egyaránt. Rövid határidővel tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni és kedvező áron dolgozunk, így minden szempontból érdemes hozzánk fordulni. Garantáltan elégedett lesz Ön is a végeredménnyel, hiszen számunkra a minőségi munka a legfontosabb!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal és kérje részletes tájékoztatásunkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Átalakíttatná vállalkozása telephelyét? A beton fúrását és vágását bízza ránk!

beton fúrásA tavasz közeledtével nagyon sok vállalkozás dönt amellett, hogy felújíttatja a cég telephelyét annak érdekében, hogy a munkatársakat és az ügyfeleket korszerű környezet várja. Ilyenkor rengeteg tennivaló akad: sok esetben ekkor kerülnek kialakításra a modern szellőzőrendszerek, de nem ritka az sem, hogy a közműhálózat rendbetételére is szükség van. Ha az említett munkálatok közül bármelyik érinti Önt, bízza ránk a beton fúrását és vágását!

A beton fúrását és vágását korszerű eszközökkel végezzük, amelyek lehetővé teszik a precíz munkavégzést, ennek köszönhetően tökéletes végeredményt tudunk biztosítani. Mivel ismeretesek számunkra a szoros határidők, mindent megteszünk annak érdekében, hogy rövid időn belül végezzünk a beton fúrásával és vágásával, így nem kell sokáig kompromisszumot kötnie a felújítással járó körülményekkel.

Természetesen a közműhálózaton illetve a szellőzőrendszerek kialakításán kívül más munkálatok kapcsán is igénybe veheti szolgáltatásainkat, ha azt gondolja, hogy csakis betonfúrással, vagy vágással lehet megoldani.

A végeredményért, a korszerű körülményekért mindenképp érdemes belevágnia a felújításba! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Date: január 01, 2013

Építőipar - Wikipedia | Beton - Wikipedia | Szigetelő - Wikipedia
Molnár Betonelemgyártó Bt. | 7627 Pécs, Május 1 utca 20.. | +36303960205 | molnar.beton.bt@gmail.com |

Twitter
Tweets by Molnarbetonelem