Cementbázisú önterülő ipari padlók készítése

 • Műhely, Pécs
  Cementbázisú ipari padló
 • Forest csarnok, Zalaegerszeg
  Cementbázisú ipari padló
 • Forest csarnok, Zalaegerszeg
  Cementbázisú ipari padló
 • Magánlakás, Budapest
  Autóbejáró javítása
 • Magánlakás, Budapest
  Repedés javítása 1. fázis
 • Magánlakás, Budapest
  Repedés javítása 2. fázis
 • Magánlakás, Budapest
  Repedés javítása 3. fázis

Régi betonpadló felújítására kifejlesztett műgyantával javított cementbázisú ipari padló.

5- 20 mm-ig alkalmazható egy rétegben.

Magas kopásállóságot, egyenletes felület biztosít.

 

Tekintse meg válogatásunkat az általunk készített cementbázisú önterülő ipari padlókból!

Régi betonpadló felújítása korszerű eljárással

betonpadló felújításaSportlétesítmény, csarnok, vagy más munkaterület felújítását tervezi? Tetőtér beépítésére készül? A betonpadló felújításával szebbé teheti az épületet.

Az ingatlantulajdonosok bizonyos időszakonként és szükség szerint felújítják a házukat. Előfordulhat, hogy összenyitnak két helyiséget, vagy más elképzeléseket valósítanak meg. Ezekhez a munkákhoz kapcsolódik a betonfúrás, a betonvágás, és a betonpadló felújítása.

Az új burkolatok kialakítása előtt alapvetően fontos a régi betonpadló felújítása. A szakembereink helyszíni szemlét tartanak, ajánlatot tesznek, majd kiváló minőségű munkát végeznek. Modern gépeket alkalmaznak, amelyekkel pontosan, minimális zajjal, pormentesen dolgoznak.

Ha Ön házfelújítást tervez, érdemes nem csak a beltéri betonpadló felújítását kérni, hanem az erkély és a terasz állapotán is javítani. Az erős beton ellenálló, de az időjárás hatásainak állandóan kitett terület megkopik, repedések, törések keletkezhetnek rajta. Szakembereink rövid idő alatt újjávarázsolják a kültéri betont, így teljes mértékben megszépülhet az otthona.

Az intézmények, a szolgáltatóhelyek, az áruházak építésénél és felújításánál is fontos ennek a munkának az elvégzése. A csarnokok, a sportlétesítmények állandó használatban vannak, így időszakonként szükséges a beton állapotának javítása. A gyárak, az üzemek vezetői megfelelő munkakörnyezet kialakítására törekednek, gyakran alkalmaznak egyszerű, tartós, masszív, akadálymentes betonpadlót, amely kezelését, felújítását hozzáértő szakembereinkre bízhatják.

A munkahelyek változtathatnak a helyiségek felosztásában, bővíthetnek, amikor szintén szükség van ennek a munkafolyamatnak az elvégzésére.

Fontos művelet az utókezelés és a csiszolás, amelyek során finomítjuk a felületet. Ez nem csak esztétikailag, hanem a használat szempontjából is kiváló minőséget eredményez.

Alakítsa át a régi betonpadlót precíz munkavégzéssel, és biztosítson szép környezetet! Bízza ránk a munkálatok elvégzését! Keressen bennünket egyéni igényeivel, és tegye fel a kérdéseit bizalommal!

Betonpadló felújítás: ne törődjön bele a felület repedezésébe!

betonpadló felújítás

Betonpadló felújítás korszerű technológiával, megbízható cégtől, megfizethető áron! Keressen minket bizalommal Ön is részletes tájékoztatásért!

A betonpadló rendkívül népszerű ipari területeken és magánlakásokban egyaránt, hiszen egy sokoldalú, tartós burkolat, ami kevés ápolást igényel. Azonban az idő vasfoga még a betont sem kíméli, így az évek során repedések jelenhetnek meg, és persze sérülések is előfordulhatnak a felületen. Kétségbe esni azonban semmi esetre sem szabad, hiszen a betonpadló felújítás mindenki számára elérhető szolgáltatás, aminek köszönhetően a padló újra a régi fényében ragyoghat.

Természetesen a betonpadló felújítás speciális technológiát és szakértelmet igényel. Elsőként meg kell vizsgálni, hogy milyen állapotú a felület, meg kell találni minden sérülést, repedést. Az állapotfelmérés után következhet a betonpadló felújítás, melynek köszönhetően a felület nem csak sérülésmentes, hanem egyenletes és magas kopásállóságú is lesz. A burkolat újra mutatóssá, könnyen kezelhetővé és strapabíróvá válik.

Természetesen a betonpadló felújításnak van költsége, ám ez sokkal alacsonyabb, mint egy teljesen új burkolat készítése, így anyagilag is megéri mellette dönteni. Fontos, hogy profi cégre bízzuk a feladatot, mert csak így lehetünk benne biztosak, hogy a végeredmény tartós és kifogástalan minőségű lesz. Cégünk régóta foglalkozik betonpadló felújítással, így nagy tapasztalattal rendelkezünk e téren. A szolgáltatást korszerű technológiával, profi csapattal végezzük, megfizethető áron. Legyen szó akár ipari területről, akár magánlakásról, ügyfeleink számíthatnak ránk a gyors és megbízható minőségű betonpadló felújításban. Mivel nincs két egyforma eset, a szolgáltatás pontos ára sok mindentől függ, érdemes kérni árajánlatunkat.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a betonpadló felújítás iránt, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére akár még ma, és tájékoztatják a részletekről, illetve válaszolnak a felmerülő kérdéseire.

Cementbázisú önterülő ipari padlók készítése: egyszerű megoldás!

Cementbázisú önterülő ipari padlók készítéseCementbázisú önterülő ipari padlók készítése, megbízható szolgáltatás, minőségi alapanyagok, egyszerű megoldás a felújításhoz!

Bizonyos ipari területek felújításkor a régi betonpadlók komoly kihívások elé állíthatják az embereket. A bontás meglehetősen hosszadalmas és bonyolult művelet, ráadásul még növelheti a költségeket is, ezt pedig sokan inkább elkerülnék. Amennyiben Önnek is hasonlóak az igényei, válassza inkább a cementbázisú önterülő ipari padlók készítését!

cementbázisú önterülő ipari padlók készítésével csak előnyökre tehet szert. Az eljárás esetében nincs szükség hosszadalmas munkálatokra. Gyorsan, kényelmesen fel lehet újítani a felületet. A végeredmény egyenletes, kopásálló padló, ami hosszú éveken át képes lesz kiszolgálni a területet. Kizárólag minőségi alapanyagokat használunk az eljáráshoz, amik szintén hozzájárulnak az időtálló, színvonalas végeredményhez.

Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, weboldalunkon több referenciamunkánkról is láthat képeket. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Date: január 01, 2013

Építőipar - Wikipedia | Beton - Wikipedia | Szigetelő - Wikipedia
Molnár Betonelemgyártó Bt. | 7627 Pécs, Május 1 utca 20.. | +36303960205 | molnar.beton.bt@gmail.com |

Twitter
Tweets by Molnarbetonelem