Rugalmas hézagtömítés

Panelhézagok, vasbeton előregyártott elemek közötti hézagok, padlódilatációk tömítése.

Poliuretán és akril hézagtömítők, vegyszerálló kétkomponensű műgyanták alkalmazásával.

Tekintse meg válogatásunkat az általunk készített rugalmas hézagtömítésekből!

Rugalmas hézagtömítés ipari padlók javításához

Rugalmas hézagtömítés ipari padló javításáhozRugalmas hézagtömítés ipari padló javításához. A munkabiztonság megtartása érdekében, még a hézagok sem maradhatnak tömítetlenül!

Egy ipari padló állandóan ki van téve a komolyabb mechanikai, fizikai hatásoknak. Az üzemi területeken nagy erősségű rezgések, munkagépek és berendezések teszik próbára a padló teherbírását. Természetesen egy idő után elkerülhetetlenül keletkeznek repedések a padlón. A jó hír az, hogy az új padló megrendelését még el tudja halasztani, ha javítást, felújítást tervez helyette. A rugalmas hézagtömítés segít abban, hogy a padlón keletkezett hézagok eltűnjenek.

Mi is pontosan a rugalmas hézagtömítés? A megfelelő anyagok alkalmazásával a hézagok, repedések helyén újra sima, egységes felület lesz, aminek köszönhetően az ipari padló is visszanyeri eredeti külsejét és újra biztonságos lesz a használata is. A tömítő anyagok választéka széles, ugyanis léteznek különböző anyagokból készült termékek a rugalmas hézagtömítés elkészítésére. A helyszíni jellemzőktől is függ az, hogy melyiket érdemes választani, ezt a szakember dönti el. Természetesen a cél mindig ugyanaz, a rugalmas hézagtömítéshez használt tömítőanyag tapadása legyen erős, a tömítés pedig tartós. Mi akril, poliuretán és műgyanta anyagokat használunk.

rugalmas hézagtömítés alapanyaga befolyásolja, hogy milyen anyagú felületekhez használható vagy kültéren, illetve beltéren lehet e alkalmazni a tömítőanyagot. A kültéri felhasználású termékek időjárásállók, nem árt nekik a víz vagy az uv sugárzás sem. A tervezés, méretezés és a tömítés minősége is számít a jó munkánál.

A megbízható javítási munkák elvégzéséhez keresse bizalommal a mi cégünket! A képzett és rutinos szakemberekből álló csapatunk a hézagtömítés kivitelezését is az elvárt minőségben tudja megoldani. Nem jelent akadályt a nagyobb kiterjedésű, erősen elhasználódott felület sem, mert rendelkezünk a javításhoz szükséges technológiai háttérrel. A rugalmas hézagtömítésre igényelje az egyedi árajánlatunkat a honlapunkon megtalálható elérhetőségeken!

Rugalmas hézagtömítéssel a panelhézagok kijavíthatóak

rugalmas hézagtömítésrugalmas hézagtömítés a panelhézagok kijavításának eszköze. A régi betonfalak felújítása hatékonyan történik, szakszerű  kivitelezéssel.

A hatvanas évekből itt maradt panelépületek még mindig állnak, de az idő vasfoga nyomot hagyott rajtuk is. Sajnos az egyébként sem tökéletes kivitelezéssel készült beton tömbökön az évtizedek során az időjárás is otthagyta kézjegyét és olyan nyomokat hagyott hátra, mint amilyen a panelhézag. A panelhézag nem más, mint a betonrésekben megtalálható szigetelés hiányossága. A panelházak rossz szigetelése azonban kijavítható rugalmas hézagtömítés alkalmazásával.

A rugalmas hézagtömítéssel minőségi munkát lehet végezni, aminek köszönhetően a panelház hőszigetelése javul, a külseje pedig esztétikusabb formát kap. A panelhézag jelentheti még a betonszerkezet repedéseit is, amit szintén javítani lehet rugalmas anyaggal. A rugalmas hézagtömítés útját állja a rágcsálóknak, nem engedi beszivárogni a vizet, tehát komfortosabb lakóépületekhez ideális megoldás lehet.

Rugalmas hézagtömítés, a gyors megoldás javítási feladatokhoz

Rugalmas hézagtömítés alkalmazásával a betonjavítás gyorsan kivitelezhető. A betonfelületeken megjelenő repedések, hézagok anélkül kijavíthatóak, illetve kitölthetőek, hogy betonhoz kellene nyúlni. Elegendő egy kis poliuretán, akril, illetve műgyanta és fel lehet tölteni a tátongó réseket.

rugalmas hézagtömítés pontosan arra való, hogy rövid időn belül hatékony javítás történjen. A tömítőanyagot sikeresen lehet alkalmazni falakon, padlónál és különböző beton elemeknél egyaránt. A megjelenő repedések, hézagok, rések esztétikus kitöltése válik így lehetővé. A hézagzárás után a tömítőanyag ellenáll a környezeti és mechanikai hatásoknak is, időtálló és nem utolsó sorban esztétikus megoldást is jelent. A rugalmas hézagtömítés szakemberek közreműködésével történik, minőségi anyagokkal és felszereléssel.

Hívjon minket, ha szeretné ismét hiánytalannak látni a beton felületeket és költséghatékony megoldást keres! A szolgáltatásainkról érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Rugalmas hézagtömítés: a tökéletes illesztés eszköze

Rugalmas hézagtömítésRugalmas hézagtömítés többféle anyagból, speciális megoldással, minden betonelemhez!

Rugalmas hézagtömítésre akkor van szükség, ha az elemek elmozdulhatnak, és szükség van a mozgás mellett is a tökéletes tömítésre. Többnyire a nagyobb méretű beton épületelemek, illetve padlódilatációk összeillesztése során van szükség rá, de természetesen akadhatnak olyan helyzetek, amikor kizárólag a rugalmas hézagtömítés jöhet szóba.

rugalmas hézagtömítés többféle anyagból is megvalósítható, de a legkorszerűbb típusai poliuretánból, akrilból, illetve vegyszerálló, kétkomponensű műgyantákból készülnek. Cégünk is ezeket alkalmazza feladatainak elvégzése során, tehát, ha a legmodernebb, rugalmas hézagtömítésre van szükség egy építmény minden részletében tökéletes kivitelezéséhez, Önnek is érdemes hozzánk fordulnia!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a rugalmas hézagtömítés iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Date: január 01, 2013

Építőipar - Wikipedia | Beton - Wikipedia | Szigetelő - Wikipedia
Molnár Betonelemgyártó Bt. | 7627 Pécs, Május 1 utca 20.. | +36303960205 | molnar.beton.bt@gmail.com |

Twitter
Tweets by Molnarbetonelem