Műgyanta burkolat készítése

 • Magánlakás, Budapest
  Rugalmas közbenső réteg felhordása utáni állapot
 • Magánlakás, Budapest
  Végső világos bevonat felhordása után
 • Magánlakás, Budapest
  A mattított, végleges felület készen
 • BME, Budapest
  Tanterem műgyanta burkolata
 • BME, Budapest
  Tanterem műgyanta burkolat mattított felülettel
 • BME, Budapest
  Lépcsőház műgyanta csúszásmentes burkolata, egyedi színnel
 • BME, Budapest
  Csúszásmentes műgyanta padló egyedi színnel
 • Gyártócsarnok, Pécs
  Vezetőképes műgyanta bevonat
 • Társasház, Pécs
  Mélygarázs műgyanta felülettel

Régi betonpadló felújítása, megerősítése, pormentes, színes felület kialakítása.

Kopásálló, könnyen takarítható, hézagmentes burkolat készítése műgyantával.

Sima, enyhén érdes, csúszásmentes felület kialakítása

Magas vegyszerállóság, vezetőképes kialakítás.

 

 

Tekintse meg válogatásunkat az általunk készített műgyanta burkolatokból !

Miért érdemes a műgyantaburkolatot választani?

műgyantaburkolat készítéseA műgyantaburkolat praktikus, esztétikus, nagy ellenálló képességű bevonati rendszer. Alkalmazhatósága szerteágazó és számtalan előnnyel bír más burkolati formákkal szemben.

A műgyantaburkolat készítése nem csak ipari területeken nyújt megoldást, a lakossági igényeket is maximálisan kielégítő burkolat, továbbá irodaházakban, csarnokokban, raktárakban is kiválóan alkalmazható, mert a különféle elvárásoknak megfelelően, könnyen alakítható. Kedvező tulajdonságai közé tartozik, hogy kül- és beltéren egyaránt használható, valamint kivitelezése rövid határidőn belül megvalósítható.

A padló kiképzésekor folyékony állagú műgyanta két komponensének kémiai reakciója, szilárd, egybefüggő, hézagmentes, vízzáró felületet képez. Ennek a technikának a köszönhetően a műgyantaburkolat könnyen takarítható, javítható és felújítható, nagyfokú mechanikai és vegyi ellenálló képességű, valamint nem utolsó sorban hosszú élettartamú.

Ha Ön is műgyantaburkolatot szeretne otthonába vagy üzletébe, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Cégünk munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek műgyantaburkolat készítése terén!

Műgyantát a nappaliba? Igen!

Az öntött fél-meleg burkolati padlók családjába tartozó műgyanta az ipari felhasználás mellett sok új lehetőséget is hordoz magában, akár otthonokban is. Egyre elterjedtebbek napjainkban az egybenyíló, nagy terű, letisztult megjelenésű lakások, ahova ideális megoldás padlózatnak a műgyantaburkolat készítése.

Eddig nem is gondolt rá? Mi igen! Meg is mutatjuk miért! A műgyanta használata kellő szakértelemmel felhordva a felületre egyszerű, mégis mutatós, homogén egybefüggő réteget alkot. Száradási időt kell csupán kivárni és a tisztítás sem okoz többé gondot, hiszen itt nincsenek fugák, hézagok, ahol a szennyeződés megreked és nehéz lenne eltávolítani. A legtöbb padlóburkolati anyaggal összehasonlítva az ára is igen kedvező. Ezért kiváló padló burkolóvizes helyiségekbe; fürdőszobába, konyhába, de akár nappaliba is!

A legújabb eljárásoknak köszönhetően színezhető és mintázható is, így tényleg csak a képzelet szabhat határt egy egyedi padlózat elkészítéséhez, akár az Ön otthonában is! Műgyantaburkolat készítése kapcsán bátran keressen fel minket!

 

A műgyanta burkolat előnyei és felhasználási területei

műgyanta padlóburkolatok készítéseA műgyanta egy kifejezetten sokszínű anyag, ami a padlóburkolatként való felhasználást illeti. Gondolva itt arra, hogy akár az ipar különböző területein, akár az otthonainkban, de egyes közintézményekben, iskolákban, óvodákban is remekül megállja a helyét, sőt, talán a legalkalmasabb megoldás, ha a burkolt terület rendszeres igénybevételnek van kitéve.

A műgyanta padlóburkolat, ha minőségi anyagokból készült, egyáltalán nem csúszós, így akár olyan területekre is kiváló, ahol kisgyerekek vannak. A másik hatalmas előnye a karcállóság és a kopásállóság, amely ha mégis bekövetkezik, egy egyszerű polírozással segíthetünk a dolgon. A gyakorlati előnyöket még persze lehetne folytatni, de van még egy kikerülhetetlen tényező, mégpedig a dizájn. A műgyanta burkolatok kifejezetten modern és letisztult hatást keltenek, ugyanakkor nagyon sokféle szín közül választhatunk, igényeinktől függően!

Bízza ránk a műgyanta padlóburkolatok készítését! Szakembereink profik, és az általunk felhasznált anyagok is egytől egyig minőségi darabok!

Date: január 01, 2013

Építőipar - Wikipedia | Beton - Wikipedia | Szigetelő - Wikipedia
Molnár Betonelemgyártó Bt. | 7627 Pécs, Május 1 utca 20.. | +36303960205 | molnar.beton.bt@gmail.com |

Twitter
Tweets by Molnarbetonelem