Vízszigetelés

Utólagos kenhető vízszigetelés felhordása, javítás és új felület kialakítása.

Kétkomponensű, cementbázisú rugalmas vízszigetelés.

Egy és kétkomponensű műgyanta vízszigetelés, magas vegyszerállósággal és rugalmasággal.

Tekintse meg válogatásunkat az általunk készített vízszigetelésekből!

 

Vízszigetelés körültekintően, színvonalasan!

vízszigetelést minőségi szolgáltatás keretein belül biztosítjuk az ügyfeleinknek. Legyen otthona élhető, egészséges környezetű, keressen minket!

Egyes ingatlanokban mindenképp foglalkozni kell a vízszigeteléssel, ugyanis olyan állapotok alakultak már ki, amik rontják a komfortérzetet és az egészségre is veszélyt jelentenek. Ahhoz, hogy a végeredmény kifogástalan legyen, és megszűnjenek a kockázati tényezők, mindenképp minőségi kivitelezésre van szükség. Amennyiben Ön is szeretne ismét élhető környezetben lakni, forduljon hozzánk bizalommal a munkálatok megkezdéséért!

vízszigetelésnél kiemelt figyelmet fordítunk a pontosságra, ugyanis tudjuk, hogy csakis körültekintően kivitelezett szigeteléssel lehet megakadályozni a penészedést, szerkezeti károkat. A legjobb alapanyagokat használjuk fel, amik szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy a vizesedés ne okozzon a jövőben további problémákat.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és ránk bízná a munkálatokat, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Miért fontos az utólagos vízszigetelés?

Miért fontos az utólagos vízszigetelés?Egy lakás esetében nem csak a megfelelő hőszigetelés a fontos, hanem a vízszigetelés is legalább ugyanolyan jelentőségű. Nem megfelelő vízszigetelés esetén a falak nedvesednek, ami idővel penészesedést, dohosodást okoz.

Penészes falak között élni köztudottan egészségromboló hatású. A penészspórák állandó jelenléte a lakás levegőjében légzőszervi megbetegedésekhez vezet, például könnyen kapnak asztmát az ott élők. Nagyon gyakori az allergia kialakulása is, illetve a folyamatos nyálkahártya irritáció megviseli a szervezetet, gyengíti az immunrendszert.

A vízszigetelés hiánya miatt kialakuló penész nem csak egészségvédelmi szempontból rossz, hiszen egyrészt nagyon csúnya látvány, rontja a lakás piaci értékét, másrészt pedig dohosodást is okoz. A dohos szagot átveszik a ruhák, a berendezések, rossz közérzetet okozva.

Ha falai penészesednek, Ön pedig szeretne egészségesebb környezetben élni, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Válassza az utólagos vízszigetelést, melynek köszönhetően az Ön számára lesz élhető az otthona, nem pedig a penészgombák számára!

Date: november 09, 2012

Építőipar - Wikipedia | Beton - Wikipedia | Szigetelő - Wikipedia
Molnár Betonelemgyártó Bt. | 7627 Pécs, Május 1 utca 20.. | +36303960205 | molnar.beton.bt@gmail.com |

Twitter
Tweets by Molnarbetonelem