Rugalmas hézagtömítés

Panelhézagok, vasbeton előregyártott elemek közötti hézagok, padlódilatációk tömítése.

Poliuretán és akril hézagtömítők, vegyszerálló kétkomponensű műgyanták alkalmazásával.

Tekintse meg válogatásunkat az általunk készített rugalmas hézagtömítésekből!

Rugalmas hézagtömítés, a gyors megoldás javítási feladatokhoz

Rugalmas hézagtömítés alkalmazásával a betonjavítás gyorsan kivitelezhető. A betonfelületeken megjelenő repedések, hézagok anélkül kijavíthatóak, illetve kitölthetőek, hogy betonhoz kellene nyúlni. Elegendő egy kis poliuretán, akril, illetve műgyanta és fel lehet tölteni a tátongó réseket.

rugalmas hézagtömítés pontosan arra való, hogy rövid időn belül hatékony javítás történjen. A tömítőanyagot sikeresen lehet alkalmazni falakon, padlónál és különböző beton elemeknél egyaránt. A megjelenő repedések, hézagok, rések esztétikus kitöltése válik így lehetővé. A hézagzárás után a tömítőanyag ellenáll a környezeti és mechanikai hatásoknak is, időtálló és nem utolsó sorban esztétikus megoldást is jelent. A rugalmas hézagtömítés szakemberek közreműködésével történik, minőségi anyagokkal és felszereléssel.

Hívjon minket, ha szeretné ismét hiánytalannak látni a beton felületeket és költséghatékony megoldást keres! A szolgáltatásainkról érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Rugalmas hézagtömítés: a tökéletes illesztés eszköze

Rugalmas hézagtömítésRugalmas hézagtömítés többféle anyagból, speciális megoldással, minden betonelemhez!

Rugalmas hézagtömítésre akkor van szükség, ha az elemek elmozdulhatnak, és szükség van a mozgás mellett is a tökéletes tömítésre. Többnyire a nagyobb méretű beton épületelemek, illetve padlódilatációk összeillesztése során van szükség rá, de természetesen akadhatnak olyan helyzetek, amikor kizárólag a rugalmas hézagtömítés jöhet szóba.

rugalmas hézagtömítés többféle anyagból is megvalósítható, de a legkorszerűbb típusai poliuretánból, akrilból, illetve vegyszerálló, kétkomponensű műgyantákból készülnek. Cégünk is ezeket alkalmazza feladatainak elvégzése során, tehát, ha a legmodernebb, rugalmas hézagtömítésre van szükség egy építmény minden részletében tökéletes kivitelezéséhez, Önnek is érdemes hozzánk fordulnia!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a rugalmas hézagtömítés iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Date: január 01, 2013

Építőipar - Wikipedia | Beton - Wikipedia | Szigetelő - Wikipedia
Molnár Betonelemgyártó Bt. | 7627 Pécs, Május 1 utca 20.. | +36303960205 | molnar.beton.bt@gmail.com |

Twitter
Tweets by Molnarbetonelem