Betonfúrás és Vágás

Beton és vasbeton falak, födém vágása és fúrása.

-robbanómotoros géppel 15 cm-ig

-hidraulikus géppel 52 cm-ig

-lyukfúrás 22 cm-ig.

 

Átalakíttatná vállalkozása telephelyét? A beton fúrását és vágását bízza ránk!

beton fúrásA tavasz közeledtével nagyon sok vállalkozás dönt amellett, hogy felújíttatja a cég telephelyét annak érdekében, hogy a munkatársakat és az ügyfeleket korszerű környezet várja. Ilyenkor rengeteg tennivaló akad: sok esetben ekkor kerülnek kialakításra a modern szellőzőrendszerek, de nem ritka az sem, hogy a közműhálózat rendbetételére is szükség van. Ha az említett munkálatok közül bármelyik érinti Önt, bízza ránk a beton fúrását és vágását!

A beton fúrását és vágását korszerű eszközökkel végezzük, amelyek lehetővé teszik a precíz munkavégzést, ennek köszönhetően tökéletes végeredményt tudunk biztosítani. Mivel ismeretesek számunkra a szoros határidők, mindent megteszünk annak érdekében, hogy rövid időn belül végezzünk a beton fúrásával és vágásával, így nem kell sokáig kompromisszumot kötnie a felújítással járó körülményekkel.

Természetesen a közműhálózaton illetve a szellőzőrendszerek kialakításán kívül más munkálatok kapcsán is igénybe veheti szolgáltatásainkat, ha azt gondolja, hogy csakis betonfúrással, vagy vágással lehet megoldani.

A végeredményért, a korszerű körülményekért mindenképp érdemes belevágnia a felújításba! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Date: január 01, 2013

Építőipar - Wikipedia | Beton - Wikipedia | Szigetelő - Wikipedia
Molnár Betonelemgyártó Bt. | 7627 Pécs, Május 1 utca 20.. | +36303960205 | molnar.beton.bt@gmail.com |

Twitter
Tweets by Molnarbetonelem